Even voorstellen! Ellen Leijdens

Mijn naam is Ellen Leijdens, ik ben 53 jaar oud en ik woon samen met mijn dochter in Castricum. Voordat ik naar Castricum verhuisde, heb ik ruim 20 jaar in Amsterdam gewoond.

Ik werk als algemeen geestelijk verzorger. Ik heb hier bewust voor gekozen, omdat ik mij door meerdere religieuze en spirituele tradities laat inspireren. Sinds kort heb ik een eigen praktijk, van waaruit ik geestelijke verzorging, geestelijke begeleiding en individuele rituelen aanbied.

Op zoek naar samenwerking en verbinding met andere geestelijk verzorgers, heb ik contact opgenomen met het Centrum voor Levensvragen Amsterdam-Diemen. De vele projecten van dit centrum en de diversiteit in de groep geestelijk verzorgers zijn enorm inspirerend. Ik vind het dan ook heel fijn dat ik me hierbij aan heb kunnen sluiten.

Voor het Centrum voor Levensvragen ben ik actief binnen het Artsencentrum Integrale Geneeskunde Amsterdam (AIGA). In eerste instantie voor individuele consulten en op termijn wellicht ook voor het geven van scholingen.  Ik ben erg blij met de samenwerking met dit artsencentrum en kan me goed vinden in de visie van de Integrale Geneeskunde, waarbij de therapeutische relatie tussen patiënt en hulpverlener centraal staat, er gekeken wordt naar de hele mens, en er gewerkt wordt met verschillende therapeutische benaderingen, zorgprofessionals en disciplines.

Naast mijn consulten bij het AIGA, kom ik ook voor geestelijke verzorging bij cliënten aan huis, en kan ik op locatie groepsconsulten geven. Tenslotte hoop ik nieuwe projecten te ontwikkelen en uit te voeren. Om te ontdekken aan welke activiteiten behoefte is, ga ik de komende tijd in gesprek met diverse zorgprofessionals en welzijnswerkers. Ik sta altijd open voor samenwerking en contact. Mocht je naar aanleiding van dit verhaal een keer kennis willen maken, neem dan contact op via 06-289 67 585. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!